Eventplanner Lanaken - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Lanaken

Een Eventplanner voor fabuleuze feestevenementen bij Lanaken

Indien u een eventplanner wenst die een spectaculair en hoogst authentiek  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Lanaken of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gereputeerde eventplanner zal uw event tot in de allerkleinste details uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Lanaken op een unieke plek in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine eventplanner die alleen maar opereert bij Lanaken ! Eventplanner Feriatus behoort in deze super competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde internationale feestevents bij Lanaken maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Lanaken gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Lanaken of eender waar een ongelofelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Indien u een onvergetelijk festijn met net dat beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Lanaken die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Lanaken maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Lanaken kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Lanaken opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Lanaken en in heel België.