Eventplanner Kortijk - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Kortijk

Een Eventplanner voor unieke feesten bij Kortijk

Indien u een eventplanner wenst die een spectaculair en super authentiek  feest kan organiseren bij Kortijk of elders, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gerenommeerde eventplanner zal uw feest tot in de kleinste aspecten uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Kortijk op een unieke locatie in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een kleine eventplanner die slechts opereert bij Kortijk ! Eventplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de internationale topspelers. Talloze geslaagde feestevents bij Kortijk en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is op dat vlak de standaard in Kortijk en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene formidabele feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Als u een onvergetelijk festijn met net een beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Kortijk die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Kortijk maar even goed op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Kortijk kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Kortijk opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Kortijk en in heel België.