Eventplanner Kontich - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Kontich

Eventplanner Feriatus realiseert unieke feestevenementen bij Kontich

U wilt een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Kontich en u bent op zoek naar een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Kontich of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze eventplanner gesitueerd in de buurt van Kontich heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Kontich gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Kontich of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Kontich

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor exclusieve events (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Kontich of Toscane, een party onder zakenlui in Kontich, een geanimeerd communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen aan te brengen.  Om zo het evenement naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Kontich of in het buitenland.