Eventplanner Knokke - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Knokke

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Knokke

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Knokke en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feestevent bij Knokke of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gesitueerd in de buurt van Knokke heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Knokke en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de wensen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten in ieder genre.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Knokke

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Knokke of in Toscane, een feestje onder zakenmensen in Knokke, een geanimeerd communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke mogelijke locatie bij Knokke of in het buitenland.