Eventplanner Kasterlee - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Kasterlee

Eventplanner Feriatus realiseert unieke feestevenementen bij Kasterlee

U wil binnenkort een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Kasterlee en u bent op zoek naar een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feestevent bij Kasterlee of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd bij Kasterlee heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is in die niche de standaard in Kasterlee en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt creëert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende events in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een onvergetelijk festijn met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Kasterlee die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Kasterlee maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en stellen zich als doel uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Kasterlee kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Kasterlee opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Kasterlee en in heel België.