Eventplanner Ieper - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Ieper

Eventplanner voor stijlvol en uniek feestevenement bij Ieper

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner voor u. Deze eventplanner gevestigd bij Ieper construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is eventplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer en stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze eventplanner in een recordtijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Ieper niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Ieper gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij Ieper gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Ieper of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een onvergetelijk feest met net een tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Ieper die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Ieper maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Ieper kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Ieper opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Ieper en in heel België.