Eventplanner Hoogstraten - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Hoogstraten

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve feestevenementen bij Hoogstraten

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Hoogstraten en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Hoogstraten of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze eventplanner gevestigd in de buurt van Hoogstraten heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Hoogstraten en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische eventplanner betoverend mooie events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een weergaloos feest met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Hoogstraten die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Hoogstraten maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Hoogstraten kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Hoogstraten opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Hoogstraten en in heel België.