Eventplanner Heverlee - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Heverlee

Eventplanner Feriatus realiseert unieke feestevenementen bij Heverlee

U wilt een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Heverlee en u zoekt een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Heverlee of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard concept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd in de buurt van Heverlee heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is daarin de standaard in Heverlee en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en efficiënt modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de verzuchtingen van de klant realiseert deze perfectionistische eventplanner magische en prachtige feesten in ieder genre.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Heverlee

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve events (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Heverlee of in Toscane, een feestje onder zakenlui in Heverlee, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in goed overleg constructieve, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om op die manier het event naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Heverlee of in het buitenland.