Eventplanner Heusden-Zolder - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Heusden-Zolder

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Heusden-Zolder

U wil graag een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Heusden-Zolder en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten omver blazen met een uniek en spectaculair feest bij Heusden-Zolder of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gevestigd in de buurt van Heusden-Zolder heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Heusden-Zolder gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Heusden-Zolder of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos festijn met net een tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Heusden-Zolder die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Heusden-Zolder maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Heusden-Zolder kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Heusden-Zolder opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Heusden-Zolder en in heel België.