Eventplanner Herentals - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Herentals

Een Eventplanner voor unieke feesten bij Herentals

Indien u een eventplanner wenst die een spectaculair en super authentiek  feestevenement kan organiseren bij Herentals of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde eventplanner zal uw feest tot in de kleinste details uittekenen, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Herentals op een exclusieve plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die alleen maar opereert bij Herentals ! Eventplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde feestevents bij Herentals en ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Herentals gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger echelon te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Herentals of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Herentals

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor unieke events (huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Herentals of Toscane, een party onder zakenmensen in Herentals, een origineel communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat beetje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg interessante, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het evenement naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Herentals of in het buitenland.