Eventplanner Heist-op-den-Berg - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Heist-op-den-Berg

Eventplanner voor stijlvol en uniek feestevenement bij Heist-op-den-Berg

Zoekt u een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner gevestigd bij Heist-op-den-Berg construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met gesmaakte feesten van hoog niveau waardoor deze eventplanner in geen tijd een plaatsje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Heist-op-den-Berg niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Heist-op-den-Berg gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Heist-op-den-Berg gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij Heist-op-den-Berg of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Heist-op-den-Berg

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte aanpak voor exclusieve feesten (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Heist-op-den-Berg of Toscane, een feestje onder zakenmensen in Heist-op-den-Berg, een origineel communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: steevast prima in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere mogelijke locatie bij Heist-op-den-Berg of in het buitenland.