Eventplanner Heerlen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Heerlen

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij Heerlen

U wil een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Heerlen en u zoekt een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Heerlen of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd in de buurt van Heerlen heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak dé referentie, dé norm in Heerlen en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Met een goed oor luisterend naar de verzuchtingen van de klant realiseert deze ambitieuze eventplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een onvergetelijk feest met net een tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Heerlen die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Heerlen maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Heerlen kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Heerlen opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Heerlen en in heel België.