Eventplanner Hasselt - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Hasselt

Een Eventplanner voor magische feestevenementen bij Hasselt

Als u een eventplanner zoekt die een spectaculair en hoogst authentiek  feest kan organiseren bij Hasselt of eigenlijk overal, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gerenommeerde eventplanner zal uw event tot in de kleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Hasselt op een exclusieve locatie binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een eventplanner die alleen maar opereert bij Hasselt ! Eventplanner Feriatus behoort in deze super competitieve branche tot de absolute topspelers. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Hasselt en ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Hasselt gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Hasselt of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk feestevent met net dat tikkeltje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Hasselt die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Hasselt maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Hasselt kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Hasselt opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Hasselt en in heel België.