Eventplanner Grimbergen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Grimbergen

Eventplanner voor klassevol, uniek feestevent bij Grimbergen

Zoekt u een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner met hoofdzetel bij Grimbergen construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen enkele inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een klein, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in geen tijd een plek aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Grimbergen niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Grimbergen gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche dé referentie, dé norm in Grimbergen en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze eventplanner betoverend mooie feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een onvergetelijk feest met net een beetje meer cachet in gedachten heeft, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Grimbergen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Grimbergen maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Grimbergen kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Grimbergen opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Grimbergen en in heel België.