Eventplanner Geraardsbergen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Geraardsbergen

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze feestevenementen bij Geraardsbergen

U wil een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Geraardsbergen en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw feest iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Geraardsbergen of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard concept af te leveren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gevestigd bij Geraardsbergen heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Geraardsbergen gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger echelon te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij Geraardsbergen of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Geraardsbergen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Geraardsbergen maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en stellen zich als objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Geraardsbergen kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Geraardsbergen opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Geraardsbergen en in heel België.