Eventplanner Gent - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Gent

Eventplanner voor uniek en chique feest bij Gent

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals een trouw- of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner met hoofdzetel bij Gent construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om exclusieve feesten/events naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze eventplanner in een recordtijd een plekje aan de internationale top tussen de andere gerenommeerde [var1m] heeft verworven. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Gent niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Gent gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Gent en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en doeltreffend creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Gent

Eventplanner Feriatus hanteert een efficiënte totaalaanpak voor exclusieve feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Gent of Toscane, een party onder zakenmensen in Gent, een creatief communiefeest met exclusieve performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat stukje extra betovering toevoegt aan een feestelijk evenement. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om zo het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus zorgt ervoor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke mogelijke locatie bij Gent of in het buitenland.