Eventplanner Genk - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Genk

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Genk

U wil graag een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Genk en u zoekt een eventplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feestevent bij Genk of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Deze eventplanner gevestigd in de buurt van Genk heeft in geen tijd een geweldige reputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Genk gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Genk of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Indien u een onvergetelijk feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Genk die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet alleen bij Genk maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Genk kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Genk opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Genk en in heel België.