Eventplanner Geel - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Geel

Een Eventplanner voor fabuleuze feestevents bij Geel

Als u een eventplanner wilt die een spectaculair, onberispelijk en hoogst authentiek  feestevent kan organiseren bij Geel of eigenlijk overal, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde eventplanner zal uw feest tot in de allerkleinste details bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Geel op een unieke locatie binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die slechts opereert bij Geel ! Eventplanner Feriatus hoort in deze super competitieve branche tot de internationale topspelers. Honderden geslaagde feestevents bij Geel en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Geel gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de vele jaren ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij Geel of eender waar een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een onvergetelijk feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Geel die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Geel maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Geel kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Geel opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Geel en in heel België.