Eventplanner Eeklo - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Eeklo

Eventplanner Feriatus realiseert exclusieve fantastische feesten bij Eeklo

U wil graag een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Eeklo en u zoekt een eventplanner die daarvan iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een origineel, spectaculair feestevent bij Eeklo of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard partyconcept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gesitueerd in de buurt van Eeklo heeft in geen tijd een topreputatie verworven inzake exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is in die niche dé referentie, dé norm in Eeklo en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder doelgericht creëert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene fantastische feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende events in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Als u een weergaloos feest met net dat beetje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Eeklo die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Eeklo maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Eeklo kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Eeklo opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Eeklo en in heel België.