Eventplanner Diest - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Diest

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze fantastische feesten bij Diest

U wil graag een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Diest en u zoekt een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feestevent bij Diest of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos partyconcept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gesitueerd in de buurt van Diest heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij Diest gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk echelon te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Diest of elders een ongelofelijke succeservaring te maken.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Diest

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor unieke feesten (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Diest of in Toscane, een party onder zakenlui in Diest, een geanimeerd communiefeest met exclusieve optredens waar niet alleen de communicant, maar alle gasten van zullen genieten,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat beetje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in onderling overleg interessante, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Kortom, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. En natuurlijk alles op iedere locatie bij Diest of in het buitenland.