Eventplanner Dendermonde - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Dendermonde

Eventplanner voor een uniek en stijlvol feest bij Dendermonde

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner gevestigd bij Dendermonde construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve feestevenementen zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar even goed exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar het hoogste niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering plant, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feestevents van hoog niveau waardoor deze eventplanner in een recordtijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gerenommeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Dendermonde niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Dendermonde gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Dendermonde gelegen Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger echelon te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij Dendermonde of elders een onvergetelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een onvergetelijk festijn met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Dendermonde die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Dendermonde maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Dendermonde kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Dendermonde opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de nodige kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Dendermonde en in heel België.