Eventplanner Denderleeuw - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Denderleeuw

Eventplanner Feriatus staat garant voor fabuleuze fantastische feesten bij Denderleeuw

U wil binnenkort een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Denderleeuw en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw feest iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feest bij Denderleeuw of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een ongeëvenaard concept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Onze eventplanner gesitueerd bij Denderleeuw heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd inzake exclusieve, op en top verzorgde feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is op dat vlak de referentie in Denderleeuw en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, bedrijfsleiders, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend snel en efficiënt modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Maximaal rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische eventplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Betrouwbare en creatieve eventplanner bij Denderleeuw

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor unieke feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een chique huwelijksfeest in Denderleeuw of in Toscane, een party onder zakenmensen in Denderleeuw, een geanimeerd communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat stukje extra magie toevoegt aan een feestelijk evenement. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd prima in goede banen geleid en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste atmosfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar stijl- en sfeervolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op iedere mogelijke locatie bij Denderleeuw of in het buitenland.