Eventplanner De Panne - Feriatus
Lees meer

Eventplanner De Panne

Een Eventplanner voor magische feestevents bij De Panne

Indien u een eventplanner wilt die een spectaculair en super authentiek  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij De Panne of elders, bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gereputeerde eventplanner zal uw feest tot in de kleinste aspecten bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij De Panne op een exclusieve plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine eventplanner die enkel opereert bij De Panne ! Eventplanner Feriatus behoort in deze super competitieve branche tot de internationale topspelers. Honderden geslaagde internationale feestevents bij De Panne maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestconcepten is het bij De Panne gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij De Panne of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een weergaloos feestevent met net een tikkeltje meer cachet in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij De Panne die de hoogste standaarden aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij De Panne maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw feest in veilige en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij De Panne kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij De Panne opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in De Panne en in heel België.