Eventplanner De Haan - Feriatus
Lees meer

Eventplanner De Haan

Een Eventplanner voor magische feestevents bij De Haan

Indien u een eventplanner wilt die een op en top verzorgd en super origineel  feestevent kan organiseren bij De Haan of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gerenommeerde eventplanner zal uw event tot in de kleinste details bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij De Haan op een exclusieve plek in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een unieke belevenis te maken, waar nog jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die enkel opereert bij De Haan ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de absolute topspelers. Talloze geslaagde feestevents bij De Haan en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestevents is het bij De Haan gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder feest bij De Haan of eender waar een ongelofelijke succeservaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos festijn met net dat beetje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij De Haan die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij De Haan maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in veilige en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijk van topvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij De Haan kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij De Haan opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in De Haan en in heel België.