Eventplanner Damme - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Damme

Een Eventplanner voor unieke feestevents bij Damme

Als u een eventplanner wilt die een spectaculair en hoogst origineel  feest kan organiseren bij Damme of elders, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze internationaal gerenommeerde eventplanner zal uw event tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Damme op een unieke plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een saaie parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een wonderlijke, unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die enkel opereert bij Damme ! Eventplanner Feriatus hoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute topspelers. Honderden geslaagde feestevents bij Damme maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Damme gelegen Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en noeste arbeid haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale beroemdheden, heeft Feriatus de knowhow in huis om van ieder event bij Damme of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Indien u een onvergetelijk feestevent met net een tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Damme die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Damme maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van topvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Damme kiezen. Dankzij onze uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Damme opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Damme en in heel België.