Eventplanner Brugge - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Brugge

Eventplanner voor uniek en stijlvol feestevenement bij Brugge

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, op en top afgewerkt feestelijk evenement zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Onze eventplanner met hoofdzetel bij Brugge bedenkt, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Telkens pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau waardoor deze eventplanner in geen tijd een plekje aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] heeft verworven. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Brugge niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Brugge gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjesachtige bruiloften en andere feesten

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Brugge gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Dankzij de jarenlange ervaring met exclusieve en groots opgezette feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Brugge of eender waar een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een weergaloos feest met net dat tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Brugge die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxebruiloften, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Brugge maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele adelbrieven voorleggen waaronder het huwelijk van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Brugge kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Brugge opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Brugge en in heel België.