Eventplanner Bree - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Bree

Een Eventplanner voor fabuleuze feesten bij Bree

Als u een eventplanner wilt die een spectaculair, onberispelijk en hoogst authentiek  feestevent kan organiseren bij Bree of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gerenommeerde eventplanner zal uw event tot in de allerkleinste details bedenken, verzorgen en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Bree op een unieke plek binnen of buiten de landsgrenzen of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een glamoureuze en fonkelende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw event een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine eventplanner die enkel opereert bij Bree ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de absolute top. Honderden geslaagde internationale feestevents bij Bree maar ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Internationale speler voor exclusieve feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche de standaard in Bree en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de performante sector van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner betoverend mooie events van allerlei slag.

Professionele en creatieve eventplanner bij Bree

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende aanpak voor exclusieve feesten (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Bree of Toscane, een party onder zakenmensen in Bree, een geanimeerd communiefeest met bijzonder leuke performances waar niet alleen de communicant, maar alle gasten bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat beetje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de klant en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in onderling overleg interessante, waardevolle voorstellen te formuleren.  Om zo het evenement naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd perfect in goede banen geleid en georganiseerd en tot in de puntjes afgewerkt. Eén van onze grote specialiteiten is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Bree of in het buitenland.