Eventplanner Brecht - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Brecht

Eventplanner voor stijlvol en uniek feestevent bij Brecht

Zoekt u een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? Dan is Feriatus de ideale partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner met hoofdzetel bij Brecht construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar ook exclusieve, sprankelende bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste dromen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als gevolg dat deze eventplanner in geen tijd een plek aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Valse bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. Op het internationale toneel staat eventplanner Feriatus uit Brecht niet voor niets bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Brecht gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin de standaard in Brecht en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en verbazingwekkend doelgericht ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan artistiek talent, passie het ene fantastische feest na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever realiseert deze perfectionistische eventplanner magische en prachtige feesten in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Als u een onvergetelijk feest met net een beetje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Brecht die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest exclusieve, unieke en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Brecht maar ook op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Brecht kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van exclusieve buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Brecht opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Brecht en in heel België.