Eventplanner Brasschaat - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Brasschaat

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert fantastische feesten bij Brasschaat

U wil binnenkort een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Brasschaat en u bent op zoek naar een eventplanner die daarvan iets héél speciaals kan maken? U wil uw gasten achterover doen vallen met een uniek en spectaculair feestevent bij Brasschaat of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard concept af te leveren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Brasschaat heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestelijkheden, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Exclusieve en stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Brasschaat en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle sectoren (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en doeltreffend modelleert en ontwerpt Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Rekening houdend met de verzuchtingen van de opdrachtgever realiseert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Indien u een weergaloos festijn met net een beetje meer cachet wil, kortom als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Brasschaat die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dit niet alleen bij Brasschaat maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de opdrachtgever(s) en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Brasschaat kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Brasschaat opereren, maar bijna overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Brasschaat en in heel België.