Eventplanner Brakel - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Brakel

Eventplanner voor uniek en chique feest bij Brakel

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals onder andere een trouwfeest of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner met hoofdzetel bij Brakel construeert, plant en organiseert unieke, spectaculaire events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om allerhande feesten naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grote groep in uw hoofd heeft of eerder een beperkte, intieme viering wil, Feriatus zal uw wildste verwachtingen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Keer op keer pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in geen tijd een plek aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid mag dan ook achterwege blijven. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Brakel niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Brakel gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feestelijkheden

Eén van de grote specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in werkelijkheid om te zetten. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Brakel gevestigde Feriatus in heel Europa een gevestigde waarde. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, perfectionisme, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt mee en probeert uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan een jarenlange ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale sterren, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Brakel of elders een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Indien u een weergaloos feest met net dat tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Brakel die de hoogste eisen aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, exclusieve en glamoureuze feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Brakel maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen meer dan te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van profvoetballers.  Natuurlijk is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Brakel kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Brakel opereren, maar zo goed als overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de nodige ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei events een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Brakel en in heel België.