Eventplanner Borgloon - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Borgloon

Eventplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Borgloon

U wil graag een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Borgloon en u zoekt een eventplanner die van uw event iets héél speciaals kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feest bij Borgloon of misschien zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een ongeëvenaard concept te creëren. Feriatus maakt van alles een exclusieve happening! Deze eventplanner gesitueerd in de buurt van Borgloon heeft in geen tijd een geweldige reputatie verworven inzake exclusieve, op en top verzorgde feestevents, droomhuwelijken, enz.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een stijlvol en soms veeleisend publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is in die niche de referentie in Borgloon en zelfs in het buitenland. Niet toevallig kloppen internationale sterren uit alle sectoren (adel, topvoetballers, jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke creativiteit, passie het ene fantastische feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Met een goed oor luisterend naar de eisen van de klant creëert deze perfectionistische en ambitieuze eventplanner betoverend mooie events in ieder genre.

Feriatus: voor een eventplanner met passie en stijl

Als u een weergaloos feestevent met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ in gedachten heeft, kortom als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Borgloon die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn zeldzaam. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en creatieve feestconcepten en huwelijken, en dit alles niet enkel bij Borgloon maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren zeer aandachtig naar de wensen van de klant en stellen zich als objectief uw stoutste dromen meer dan te overtreffen. Bij Feriatus is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Borgloon kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Borgloon opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Borgloon en in heel België.