Eventplanner Bocholt - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Bocholt

Eventplanner voor uniek en chique feestevent bij Bocholt

Op zoek naar een eventplanner voor een stijlvol, origineel, tot in de puntjes verzorgd feestelijk evenement zoals een bedrijfs-trouw of communiefeest? In dat geval is Feriatus de ideale partner voor u. Deze eventplanner gevestigd bij Bocholt construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten (trouw, communie, lentefeest,…), maar even goed exclusieve bedrijfsfeesten. Geen moeite is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een iets chiquer feest voor een grotere groep in gedachten heeft of eerder een klein, intieme viering plant, Feriatus zal uw wildste dromen overtreffen met een fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt eventplanner Feriatus uit met fantastische feesten van hoog niveau met als gevolg dat deze eventplanner in geen tijd een plek aan de Europese top tussen de andere gereputeerde [var1m] verworven heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Bocholt niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een terechte titel voor deze bij Bocholt gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin de referentie in Bocholt en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (adel, topvoetballers, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder doelgericht creëert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene fantastische feest na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Bocholt

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor unieke feesten in ieder genre (communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een sprookjeshuwelijk in Bocholt of in Toscane, een party onder zakenlui in Bocholt, een creatief communiefeest met exclusieve optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander voelt eventplanner Feriatus aan wat dat beetje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Om te beginnen denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experts van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om zo het feest naar een hoger echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd prima gecoördineerd en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is sfeerschepping. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feest de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feesten op maat van de persoon, het bedrijf, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. En natuurlijk alles op elke mogelijke locatie bij Bocholt of in het buitenland.