Eventplanner Blankenberge - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Blankenberge

Een Eventplanner voor unieke feestevents bij Blankenberge

Indien u een eventplanner wilt die een op en top verzorgd en hoogst origineel  feestelijk event van a tot z in goede banen kan leiden bij Blankenberge of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gerenommeerde eventplanner zal uw feest tot in de allerkleinste aspecten uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een feest wil vieren bij Blankenberge op een unieke plek in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert elke locatie, al is het een saaie parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een unieke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagekaart zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een eventplanner die enkel opereert bij Blankenberge ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde feestevents bij Blankenberge maar ook in andere Europese landen dragen de Feriatus-stempel.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Blankenberge en ver daarbuiten. Niet voor niets kloppen klinkende namen uit alle sectoren (topsporters, adel, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en bijzonder snel en efficiënt creëert Feriatus met een onuitputtelijke artistiek talent, passie het ene unieke feestconcept na het andere. In de wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat telkens weer wat hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de klant creëert deze ambitieuze eventplanner magische en prachtige feesten in ieder genre.

Creatieve en betrouwbare eventplanner bij Blankenberge

Eventplanner Feriatus hanteert een doelgerichte totaalaanpak voor unieke feesten in ieder genre (huwelijken, communies, bedrijfsfeestjes, babyborrels,…).

Een droomhuwelijk in Blankenberge of Toscane, een party onder zakenmensen in Blankenberge, een origineel communiefeest met bijzonder leuke optredens waar zowel de communicant als de genodigden van zullen genieten,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra betovering toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de kenners van deze eventplanner in onderling overleg interessante, creatieve voorstellen aan te brengen.  Om op die manier het event naar een hoger echelon te tillen. Feesten van Feriatus zijn een keurmerk: altijd prima gecoördineerd en georganiseerd en op en top afgewerkt. Eén van onze stokpaardjes is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van het bedrijf, de persoon, het koppel,.. in kwestie weerspiegelt. Dus, geen onpersoonlijk bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, de vereniging, het echtpaar, waar het om draait. Dit alles op iedere mogelijke locatie bij Blankenberge of in het buitenland.