Eventplanner Beveren - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Beveren

Eventplanner Feriatus bedenkt, plant en organiseert feestevenementen bij Beveren

U wil binnenkort een eventplanner inschakelen omdat u een speciale gebeurtenis wil vieren bij Beveren en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wilt uw gasten achterover doen vallen met een origineel, spectaculair feestevent bij Beveren of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en stielkennis een weergaloos concept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Beveren heeft in geen tijd een topreputatie verworven op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, creatieve communiefeesten, betoverende bedrijfsevents, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor droomhuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In de wondere wereld van exclusieve feestevents is het bij Beveren gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een doeltreffende mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het maximale uit elk feestconcept. Feriatus doet meer dan enkel realiseren wat de klant in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Met dank aan een vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor uiteenlopende internationale beroemdheden, heeft Feriatus de expertise in huis om van ieder event bij Beveren of eender waar een onvergetelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met dat tikkeltje extra

Als u een onvergetelijk feestevent met net dat tikkeltje meer cachet wil, dus als u vindt dat het ‘ietsje meer’ mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Beveren die het allerhoogste niveau aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Beveren maar even goed op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze mensen luisteren namelijk naar de wensen van de klant en stellen zich als doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen heel wat adelbrieven voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Beveren kiezen. Door onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Beveren opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Beveren en in heel België.