Eventplanner Bekkevoort - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Bekkevoort

Eventplanner Feriatus realiseert unieke fantastische feesten bij Bekkevoort

U wilt een eventplanner inschakelen om een speciale gebeurtenis te vieren bij Bekkevoort en u bent op zoek naar een eventplanner die van uw event iets zeer uniek kan maken? U wil uw gasten omver blazen met een origineel, spectaculair feest bij Bekkevoort of zelfs in het buitenland? Eventplanner Feriatus gaat voor de volle 100% de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept te creëren. Feriatus verandert het gewone in het exclusieve! Onze eventplanner gevestigd in de buurt van Bekkevoort heeft in geen tijd een topreputatie opgebouwd op het vlak van exclusieve, mooi vormgegeven feestevents, droomhuwelijken, enzovoort.

Lees meer…

Een Eventplanner voor sprookjeshuwelijken en andere feesten

Eén van de specialiteiten van eventplanner Feriatus is om uw droomhuwelijk in realiteit om te toveren. In het wereldje van exclusieve feestconcepten is het bij Bekkevoort gevestigde Feriatus in heel Europa een naam als een klok. Dankzij een ideale mix van artistiek talent, creativiteit, doorgedreven professionalisme en hard werken haalt Feriatus het uiterste uit ieder feestconcept. Feriatus doet meer dan alleen maar uitvoeren wat de opdrachtgever in gedachten heeft, Feriatus denkt met u mee om uw feest naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Met dank aan de vele jaren ervaring met grootse en exclusieve feestconcepten voor de meest diverse internationale sterren, heeft Feriatus de stielkennis in huis om van ieder event bij Bekkevoort of elders een ongelofelijke ervaring te maken.

Feriatus: voor een eventplanner met creativiteit en passie

Als u een weergaloos festijn met net dat tikkeltje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Bekkevoort die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, met als specialiteit luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat 100% garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet alleen bij Bekkevoort maar even goed op andere tot de verbeelding sprekende droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in veilige en ervaren handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan intussen vele succesverhalen voorleggen zoals het huwelijksfeest van topvoetballers.  Uiteraard is het met goede redenen dat zij voor Feriatus bij Bekkevoort kiezen. Dankzij onze gevarieerde en uitgebreide portefeuille van adembenemende buitenlandse feestlocaties (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische droomsettings in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Bekkevoort opereren, maar bijna overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus beschikt over de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei events een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Bekkevoort en in heel België.