Eventplanner Beernem - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Beernem

Een Eventplanner voor fabuleuze feesten bij Beernem

Indien u een eventplanner wilt die een spectaculair en hoogst origineel  feest van a tot z in goede banen kan leiden bij Beernem of eigenlijk overal, dan bent u bij Feriatus in goede handen! Deze gereputeerde eventplanner zal uw event tot in de kleinste details bedenken, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Beernem op een unieke locatie in binnen- of buitenland of gewoon bij u thuis, Feriatus tovert iedere locatie, al is het een grijze parochiezaal, om tot een fantastische feestplek! Eventplanner Feriatus spaart geen enkele moeite om van uw event een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is immers niet zomaar een eventplanner die slechts opereert bij Beernem ! Eventplanner Feriatus behoort in deze uiterst competitieve branche tot de absolute top. Talloze geslaagde feestevents bij Beernem en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor exclusieve feesten van internationaal niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de grote specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is daarin dé referentie, dé norm in Beernem en ver daarbuiten. Niet toevallig kloppen klinkende namen uit alle geledingen (adel, topvoetballers, jetset, zakenlieden, politici,…) aan bij Feriatus. Discreet, professioneel en verbazingwekkend doelgericht modelleert en ontwerpt Feriatus met een overschot aan passie, creativiteit het ene fantastische feest na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Rekening houdend met de eisen van de opdrachtgever creëert deze perfectionistische eventplanner de meest majestueuze en betoverende events van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een onvergetelijk feestevent met net dat beetje meer cachet wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Beernem die de hoogste eisen aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar eventplanner Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feesten, staat garant voor succes. Denk daarbij aan de meest unieke, chique en weergaloze feestconcepten en huwelijken, en dit niet enkel bij Beernem maar ook op andere sprookjesachtige droomlocaties.

Onze professionals luisteren namelijk naar de verlangens van de klant en hebben als enige doel uw stoutste verwachtingen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en ervaren handen. Deze gereputeerde eventplanner kan intussen heel wat succesverhalen voorleggen zoals het huwelijk van profvoetballers.  Uiteraard is het niet toevallig dat zij voor Feriatus bij Beernem kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bijvoorbeeld ‘chateaux’ in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet alleen bij Beernem opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Kortom, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke ervaring, de knowhow, de connecties en terreinkennis om feestvierders op allerlei feestevents een onvergetelijke dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Beernem en in heel België.