Eventplanner Antwerpen - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Antwerpen

Een Eventplanner voor onvergetelijke feesten bij Antwerpen

Indien u een eventplanner zoekt die een spectaculair, onberispelijk en super origineel  feestevenement van a tot z in goede banen kan leiden bij Antwerpen of elders, bent u bij Feriatus aan het juiste adres! Deze gereputeerde eventplanner zal uw event tot in de kleinste aspecten uittekenen, vorm geven en uitvoeren. Of u nu een onvergetelijk feest wilt bij Antwerpen op een exclusieve plek in binnen- of buitenland of gewoon thuis, Feriatus tovert elke plek, al is het een grijze parochiezaal, om tot een schitterende feestplek! Eventplanner Feriatus spaart kosten noch moeite om van uw feest een onvergetelijke belevenis te maken, waar nog vele jaren over nagepraat zal worden. Feriatus is namelijk niet zomaar een kleine eventplanner die alleen maar opereert bij Antwerpen ! Eventplanner Feriatus behoort in deze super competitieve sector tot de internationale top. Talloze geslaagde feestevents bij Antwerpen en ook in andere Europese landen dragen de stempel van Feriatus.

Lees meer…

Voor feesten van hoog niveau

Glamoureuze, stijlvolle feesten voor een divers publiek, zijn de ultieme specialiteit van Feriatus. Deze eventplanner is in die niche de referentie in Antwerpen en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen internationale sterren uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, ondernemers, politici,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en doeltreffend ontwerpt en modelleert Feriatus met een overschot aan creativiteit, passie het ene formidabele feestconcept na het andere. In de wondere wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat steeds hoger. Maximaal rekening houdend met de eisen van de klant realiseert deze ambitieuze eventplanner magische en prachtige feesten van allerlei slag.

Feriatus: voor een eventplanner met iets extra

Als u een onvergetelijk feestevent met net dat beetje meer ‘cachet’ wil, dus als u vindt dat het iets meer mag zijn, dan bent u bij eventplanner Feriatus aan het juiste adres! Eventplanners bij Antwerpen die de hoogste standaarden aankunnen, zijn niet dik gezaaid. Maar Feriatus, gespecialiseerd in luxueuze huwelijken, glamoureuze, exclusieve feestevenementen, staat garant voor succes. Wij realiseren de meest exclusieve, unieke en onvergetelijke feestconcepten en huwelijken, en dat niet enkel bij Antwerpen maar ook op andere fabelachtige droomlocaties.

Onze medewerkers luisteren zeer aandachtig naar de verlangens van de klant en hebben als enige objectief uw stoutste dromen ruimschoots te overtreffen. Bij ons is uw exclusieve feest in goede en bekwame handen. Deze gerenommeerde eventplanner kan al heel wat succesverhalen voorleggen waaronder het huwelijksfeest van topvoetballers.  Natuurlijk is het geen toeval dat zij voor Feriatus bij Antwerpen kiezen. Door onze uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland (bvb. kastelen in Frankrijk, idyllische plaatsjes in Toscane,…) kunnen wij niet enkel bij Antwerpen opereren, maar vrijwel overal in West-Europa. Samenvattend, eventplanner Feriatus heeft de noodzakelijke kennis, ervaring, de adressen en connecties om feestvierders op allerlei feestevents een fantastische dag te bezorgen. Eventplanner Feriatus kent zijn gelijke niet in Antwerpen en in heel België.