Eventplanner Aarschot - Feriatus
Lees meer

Eventplanner Aarschot

Eventplanner voor klassevol, uniek feestevenement bij Aarschot

Op zoek naar een eventplanner voor een origineel, stijlvol, tot in de puntjes verzorgd feestevent zoals een trouw- of communiefeest? In dat geval is Feriatus de perfecte partner om mee in zee te gaan. Deze eventplanner gevestigd bij Aarschot construeert, plant en organiseert spectaculaire en exclusieve events zoals familiefeesten en trouwfeesten, maar ook exclusieve bedrijfsfeesten. Geen inspanning is eventplanner Feriatus te veel om feestelijkheden naar een ongekend hoog niveau te tillen. Of u nu een chique, stijlvol feest voor een grote groep in gedachten heeft of eerder een kleinschaligere intieme viering wil, Feriatus zal uw stoutste verwachtingen overtreffen met een fantastisch, fenomenaal feestconcept. Iedere keer pakt eventplanner Feriatus uit met fel gesmaakte feestevents van hoog niveau met als resultaat dat deze eventplanner in een recordtijd een plek aan de internationale top tussen de andere gereputeerde [var1m] veroverd heeft. Belgische bescheidenheid hoeft dan ook niet. In internationale kringen staat eventplanner Feriatus uit Aarschot niet toevallig bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Een welverdiende titel voor deze bij Aarschot gevestigde eventplanner!

Lees meer…

Voor exclusieve, stijlvolle feesten

Droomhuwelijken, exclusieve glamoureuze feesten voor een soms veeleisend publiek, zijn de echte specialiteit van Feriatus. Onze eventplanner is op dat vlak de standaard in Aarschot en zelfs in het buitenland. Niet voor niets kloppen belangrijke persoonlijkheden uit alle geledingen (topsporters, adel, leden van de internationale jetset, politici, zakenlui,…) aan bij Feriatus. Professioneel, discreet en bijzonder snel en efficiënt ontwerpt en modelleert Feriatus met een onuitputtelijke passie, creativiteit het ene formidabele feestconcept na het andere. In de competitieve wereld van de [var1m] legt Feriatus de lat iedere keer weer hoger. Maximaal rekening houdend met de wensen van de klant realiseert deze ambitieuze eventplanner de meest majestueuze en betoverende feesten in ieder genre.

Betrouwbare en originele eventplanner bij Aarschot

Eventplanner Feriatus hanteert een doeltreffende totaalaanpak voor unieke feesten in ieder genre (huwelijken, communies, doopfeesten, bedrijfsfeesten,…).

Een sprookjeshuwelijk in Aarschot of Toscane, een party onder zakenmensen in Aarschot, een geanimeerd communiefeest met exclusieve performances waar zowel de communicant als de genodigden bij wegdromen,.. Als geen ander weet Feriatus wat dat tikkeltje extra magie toevoegt aan een exclusief event. Enerzijds denkt Feriatus mee met de opdrachtgever en anderzijds weten de experten van deze eventplanner in goed overleg interessante, creatieve voorstellen te formuleren.  Om op die manier het event naar een hoger niveau te tillen. ‘Feriatus-feesten’ zijn een keurmerk: altijd perfect gecoördineerd en georganiseerd en op en top verzorgd. Eén van onze grote specialiteiten is de juiste sfeer creëren. Eventplanner Feriatus staat er garant voor dat het feestevent de juiste sfeer uitademt en de persoonlijkheid van de persoon/het bedrijf in kwestie weerspiegelt. Dus, geen gemakzuchtig bandwerk, maar unieke, stijlvolle feestconcepten op maat van het bedrijf, de persoon, het echtpaar, de vereniging, waar het om draait. Dit alles op elke locatie bij Aarschot of in het buitenland.