NL - EN - FR

Etiquality

Met trots stelt Feriatus haar etiquette school ‘Etiquality’ voor.

Etiquette is niet truttig, maar nuttig. Respect, beleefdheid en het de ander zo eenvoudig mogelijk maken: daar draait het om. Niet alleen aan tafel, in élke sociale gelegenheid.

Daarom zijn deze interactieve workshops in etiquette van Feriatus een meerwaarde voor het leven. De flair, finesse en het zelfvertrouwen die je hier in de vingers krijgt, komen elke dag van pas. Thuis, onder vrienden en op het werk.

 

Etiquette for adults

Masterclass etiquette: gasten ontvangen & stijlvol tafelen

Waar klasse en verfijnd dineren samensmelten. 

Jij houdt van klasse en verfijning. Of je nu thuis een evenement organiseert, voor klanten of voor collega’s. Nu wil je dat stapje verder gaan. En je gasten nog meer onderdompelen in die luxueuze sfeer van elegantie, respect, comfort en ontzorging.

Voor jou geen ongemakkelijke stiltes in je gezelschap. Geen gemors met de oesters op een plateau fruits de mer. Geen onzekerheid over waar je je broodje moet leggen.

Gasten ontvangen, samen tafelen: na deze interactieve masterclasse in etiquette heb jij de nodige finesse, elegantie en het zelfvertrouwen om van elk evenement een succes te maken.

 

Dompel je onder in een bad vol inspirerende verfijning.

Hoe maak je je iets eigen? Niet door in een muf leslokaal naar uren theorie te luisteren.

Wel door je erin onder te dompelen. Het te beleven. Te proeven van a tot z. Dat is precies wat we tijdens deze etiquette-masterclass doen. Alle tips en praktische vaardigheden beleef, herleef en leer je al doende. Vanaf het binnenkomen, tot aan het vertrek. Dat doen we op donderdagavond met exquisiete tapas en op zondag met een luxueuze high-tea. Inclusief een glaasje bubbels om de belevenis dat gouden randje te geven.

Word de gedroomde gastvrouw of -heer

Er is niets zo vervelend als een ruimte binnenkomen waar je niemand kent, om dan maar nerveus dralend aan de kant te gaan staan. Met een leeg glas, nota bene.

Als attente gastvrouw of -heer laat jij zoiets niet gebeuren. Jij neemt de jassen aan en stelt de gasten aan elkaar voor volgens de regels van de kunst. Na deze masterclass ben jij een stralend baken vol zelfvertrouwen die iedere gast op zijn gemak weet te stellen, elk event opnieuw.

Tafelen in stijl  

Je gasten een warm welkom geven, entertainen en weer in de auto helpen is één ding. Tafelen in stijl een tweede. Waar leg je je servet? Hoe eet je je broodje? En hoe pak je een toost aan?

Klassevol dineren heeft na deze masterclass geen geheimen meer voor jou. Na vanavond belichaam jij het neusje van de zalm qua elegantie en verfijndheid.

Doe jezelf en je gasten een plezier. En geef ze iets prachtigs om over na te praten.

 

Concreet leer je: 

●  Gasten ontvangen op een ontspannen manier, zowel bij kleinschalige als grote events

●  Geschiedenis van de tafelmanieren

●  Tafelschikking

●  Tafeldecoratie

●  Tafelflaters

●  Juiste couverts

 

Voor wie is deze masterclass? 

Deze onderdompeling in gouden omgangsvormen is voor iedere man of vrouw die de mensen rondom in de watten wil leggen. Of het nu tijdens een culinair diner is, een businessevent, een informele drink of gewoon elke dag. Voor mensen die geloven in kwaliteit en verfijning in elk aspect van hun leven. 

Data

Donderdagavond 6 oktober 2022 - 19u -22u met tapas - NOG ENKELE PLAATSEN

Zondagnamiddag 9 oktober 2022 - 15u - 18u met high-tea 

 

Jouw investering en reservering

Jouw deelname aan deze masterclass voor onnavolgbare klasse bedraagt €290,-.

 

De masterclasses gaan door op het kantoor van Feriatus in Antwerpen (Jan Van Rijswijcklaan 98). Reserveer jouw plekje via info@feriatus.be of neem telefonisch contact op met Nadine (0032 475 76 73 76).

CONTACTEER ONS