Chapitooh - Feriatus
Lees meer

Chapitooh

Met mooie zomerse temperaturen, zet feestdesigner Feriatus graag haar nieuwste concept in de kijker. Wat is er fijner dan feest te vieren in eigen tuin of buiten op locatie? Deze prachtige houten tentconstructie, naar ontwerp van Vittorio Simoni, is een waar architecturaal pareltje en kan ingericht worden naar ieders smaak.

“Ik wilde een neutrale, verplaatsbare feestlocatie creëren, waar ruimtelijkheid belangrijk is. De ramen kunnen bij mooi weer volledig open gezet worden. Het is een echte eye-catcher, stijlvol, maar toch op een subtiele manier’, zo zegt Nadine Winten feestdesigner en eigenaar van Feriatus.

De modulaire feestconstructie kwam er na een intensieve samenwerking met toonaangevend architect Vittorio Simoni. Simoni is onder meer de man achter het ontwerp van toprestaurant ‘’t Zilte’, bovenaan het MAS in Antwerpen. Wederom ontwierp hij met deze verplaatsbare feestlocatie een waar pareltje.

De houten tentconstructie is aanpasbaar en kan opgezet worden op vijftien op tien meter of vijftien op vijftien meter. Naar wens kan ze ook vergroot worden.

Het interieur kan volledig volgens eigen smaak en keuze ingericht worden door Feriatus.