Bedrijfsfeesten - Feriatus
Lees meer

Bedrijfsfeesten

Zoals iedere bedrijfsleider wel weet, valt het belang van bedrijfsfeesten voor het imago van een bedrijf nooit te onderschatten! Een bedrijfsleider met visie gaat niet over één nacht ijs als hij naar aanleiding van een jubileum productlancering, klanten- of netwerkdag wil uitpakken met iets speciaals. Dit soort aangelegenheden zijn een kolfje naar de hand van Feriatus. Eventplanner een feestdesigner Feriatus heeft tonnen ervaring met exclusieve en unieke bedrijfsfeesten voor uiteenlopende bedrijven. Iedere locatie toveren wij op creatieve en spectaculaire wijze om tot een fraaie feestplek, een setting waar alle genodigden zich meteen als een vis in het water zullen voelen. Feriatus zorgt ervoor dat u zich onbekommerd kunt vermaken met de collega’s, zakenpartners en andere prominenten.

Uitpakken met een spectaculair bedrijfsfeest een buitenlandse locatie zoals een villa in Zuid-Frankrijk? Een exclusieve meeting van hoogstaand niveau? Of een kleinschaliger event zoals een vergadering op topniveau, een exclusieve ontbijtsessie, een stijlvol feestje onder kaderleden? Voor ieder evenement bedenkt Feriatus een uniek concept op maat. Feriatus streeft naar kwaliteit en zorgt ervoor dat uw exclusieve bedrijfsevent vlekkeloos verloopt. Wij tillen het gewone naar het exclusieve. Terwijl u zich 100% kunt focussen op de zaken die ertoe doen en de mensen rondom u, focust Feriatus zich 100% op alles wat van tel is voor het welslagen van het gebeuren. Wij bedenken en organiseren een tot in de puntjes afgewerkt bedrijfsevent op maat met de juiste klemtonen, sfeer en setting.Er zijn vele redenen om over te gaan tot het organiseren van een bedrijfsevenement: verjaardag, nieuwe productlancering, klanten- of medewerkersdag… Het organiseren van een exclusief bedrijfsevenement draagt bij tot een ideale imagovorming of –versterking bij uw diverse doelgroepen. Met het organiseren van uw uniek bedrijfsevenement door Feriatus hoeft u zich nergens meer om te bekommeren.

Een bedrijfsevenement voor uw personeel of zakenrelaties

Er zijn vele redenen om over te gaan tot de organisatie van een bedrijfsevenement (organiseren bedrijfsevenement): jubileum, productlancering, klanten- of medewerkersdag. De organisatie van een exclusief bedrijfsevenement draagt bij tot de vorming of versterking van uw imago.